dimarts, 30 de juliol del 2013

FESTA 2013 - dia 30

  • La Tarda de Festa Infantil, dedicada als nens i nenes del barri i també als visitants, ha sigut amenitzada amb contes amb música i balls a càrrec de la Companyia "El pot petit"; la plaça del Pou Rodó amb la tarima al centre, s´ha omplert de pares, mares i criatures petites, l´edat de la majoria és de entre quatre i vuit anys, seguint les cançons tot ballant. Al finalitzar la tradicional Xocolatada servida per en Pere i la Mª Angels del Forn Montserrat ha sigut molt sol·licitada.

  • La inauguració de la nova adreça web de la publicació educativa i d´entreteniment infantil i juvenil, La Pagineta, ha tingut lloc a partir de les set del vespre.
  • Pel que fa a la Visita Guiada per l´antic edifici dels Banys Arabs, a les vuit del vespre, ha sigut realitzada, com és costum, per la Judith Casademont, les explicacions de la qual han estat seguides atentament tots els visitants.

                                               
Notes d´ interès: al nostre canal de YouTube hi posarem un minireport en video de la festa infantil, com en anys anteriors. Si algú volgués una còpia de les fotos, de la festa infantil i de la visita guiada, o del video que ho digui, contactant via email.